Activiteiten van onze stichting

Bevordering van patiëntbeleving en ondersteuning voor behandeling bij Nij Barrahûs

In het mooie Nij Barrahûs wordt de beste medische en verpleegkundige zorg geleverd aan mensen met een kinderwens. Het budget van Nij Barrahûs wordt daar helemaal aan besteed. Maar voor extra voorzieningen, die het verblijf voor patiënten zo prettig mogelijk maken, is er nog altijd onvoldoende geld. De Stichting Vrienden van Nij Barrahûs werft daarom extra middelen om projecten te realiseren die onze patiënten, hun naasten en bezoekers een comfortabele omgeving en een welkom huis bieden. Deze projecten staan in het teken van het veraangenamen van de patiëntervaringen.

Als je Vriend wordt van Nij Barrahûs, help je mee om nieuwe voorzieningen te realiseren die het verblijf bij Nij Barrahûs zo prettig mogelijk maken. Patiënten kunnen hierdoor de fertiliteitbehandelingen zo ontspannen en prettig mogelijk ondergaan.
Doordat het werk van de Vrienden in een aparte stichting is ondergebracht, is het 100% zeker dat jouw bijdrage niet aan andere zaken wordt besteed.

Word ook Vriend van Nij Barrahûs! Je kunt vaste donateur worden en ons maandelijks of jaarlijks steunen met een donatie. Maar ook jouw eenmalige bijdrage is van harte welkom.

Draag jij Nij Barrahûs ook een warm hart toe?

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan de belangrijke extra’s voor de patiënt omgeving van Nij Barrahûs. Jouw donatie komt het comfort van patiënten direct ten goede. Een kleine bijdrage kan al veel betekenen.

Nij Barrahûs is een kliniek voor mensen met een kinderwens.

In ons centrum werken wij veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons altijd hoog in het vaandel.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Nij Barrahûs, centrum voor vruchtbaarheid is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.