Over de vrienden van Nij Barrahûs

De stichting

De stichting is opgericht door mensen die de kliniek een warm hart toedragen. Het bestuur heeft zelf persoonlijk goede ervaringen met de zorg van Barrahûs. Zij willen de kliniek graag helpen met de werkzaamheden en door oprichting van de stichting is er een gerichte en duurzame mogelijkheid om dit te doen. De stichting is een manier om de kliniek voor langere termijn te kunnen steunen. Wij zijn ons juist bewust hoe belangrijk het is, ook voor mensen na ons, dat het team van Nij Barrahûs in een prettige werksfeer de zorg kan leveren aan mensen die dat nodig hebben.

Ook mensen die betrokkenheid voelen bij de kliniek, zoals soms ouders of familie van patiënten, kunnen door een donatie hun waardering laten blijken.

Ondersteunen

Juist door ook advies te kunnen geven en een rol te mogen spelen in de informatievoorziening voor andere patiënten, hopen wij dat anderen een zelfde prettige ervaring kunnen hebben in Nij Barrahûs, met natuurlijk hopelijk een succesvolle behandeling.

Nij Barrahûs is een kliniek voor mensen met een kinderwens.

In ons centrum werken wij veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons altijd hoog in het vaandel.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Nij Barrahûs, centrum voor vruchtbaarheid is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.