Bestuur

De Stichting Vrienden van Nij Barrahûs is opgericht door mensen die de kliniek een warm hart toedragen. Als voormalig patiënt, of als familie of vrienden van patiënten, kiezen de Vrienden van Nij Barrahûs voor een gerichte en duurzame vorm om de kliniek te ondersteunen en optimale zorg te faciliteren.

Het bestuur van de stichting geeft advies over de patiëntgerichte extra voorzieningen op basis van ervaringen van patiënten en het medisch team van Nij Barrahûs. Het bestuur van de stichting beslist aan welke projecten een bijdrage kan worden geleverd. Dit doen zij natuurlijk in nauw overleg met de medewerkers van Nij Barrahûs.

Bestuursleden

Piet Westerhuis

“Mijn motivatie om te helpen bij Vrienden van Nij Barrahûs en de stichting te steunen is ontstaan na een open dag in de kliniek. Ik ken iemand die daar werkt en was nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden in Nij Barrahûs.

Op die dag zag ik dat er met veel enthousiasme en toewijding in Nij Barrahûs wordt gewerkt. Dat is belangrijk, vooral omdat ik ook begrijp, dat het behandeltraject voor de betreffende mensen erg ingrijpend kan zijn.

Dit heeft gemaakt dat ik door het helpen van de stichting Vrienden van Nij Barrahûs hoop dat ook ik een kleine bijdrage kan leveren in het geluk van andere mensen. Daarnaast kan de hulp van de stichting mogelijk ook het verdriet van mensen verzachten.”

Marcel en Jitty Stuij

Jitty Stuij: “Ik zet me in als bestuurslid van de Stichting omdat ik zelf regelmatig voor een behandeling bij Nij Barrahûs ben geweest en wij vooral de persoonlijke benadering erg fijn vinden. Mijn man Marcel en ik dragen Nij Barrahûs dan ook een warm hart toe.

Tijdens de soms vervelende behandelingen en ook tussendoor, werd er echt geluisterd en meegeleefd. Er hangt een ontspannen sfeer en je bent geen nummer, zoals dat in een regulier ziekenhuis vaak voelt. Het klinkt gek, want een IVF traject is niet leuk, maar ik kom graag bij Nij Barrahûs. Om het voor andere patiënten ook zo aangenaam mogelijk te maken willen we Nij Barrahûs helpen om via de Stichting Vrienden van Nij Barrahûs de aankleding van de kliniek en het welzijn van alle cliënten naar een nog hoger niveau te tillen.”

Marcel Stuij: “Nadat wij een aantal mislukte IVF pogingen in een regulier ziekenhuis hadden gehad, hebben wij in februari 2017 de overstap naar Nij Barrahûs gemaakt. Van die keuze hebben we geen moment spijt gehad. Het persoonlijke contact, een luisterend oor en de ruimte om je gevoelens te uiten is erg fijn. Het enige nadeel was, dat het nog niet mogelijk was om het gehele traject in Nij Barrahûs te blijven. Voor de bevruchting van de eicellen en het terugplaatsen, moesten wij naar Isala Kliniek in Zwolle. Dus na de punctie, moest ik met de eicellen in de auto naar Zwolle rijden. Dat klinkt gemakkelijk, maar dat was best spannend. Want wat als er onderweg iets mis gaat? Dan is alles voor niks geweest. Het is daarom erg fijn dat Nij Barrahûs nu ook een laboratorium heeft, zodat het gehele IVF/ICSI traject hier kan plaatsvinden.”

Nij Barrahûs is een kliniek voor mensen met een kinderwens.

In ons centrum werken wij veilig, vriendelijk, gedegen en doeltreffend. Persoonlijke benadering staat bij ons altijd hoog in het vaandel.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Nij Barrahûs, centrum voor vruchtbaarheid is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.